bohemma creative arts

Machiajul ochilor. Ochi bine definiți și fără gene false

Posted on: 11 Noiembrie 2011

Da, se poate. De ce să încărcăm inutil ochii, mai ales dacă ocazia nu ne-o cere ?(am văzut multe fete care poartă gene false TOATĂ ziua, chiar dacă se duc doar până la facultate). Poți obține un machiaj perect, care să îți scoată ochii în evidență, chiar dacă nu ai fost la fel de norocoasă ca alte fete (printre care mă număr și eu) și asta doar prin culoare.

Așadar, ai nevoie de puțin timp, culori, un eyeliner negru (idiferent de forma pe care o alegi, deși în acest caz este recomandat cel sub formă de cremă), un clește de gene și mascara.

Foarte important în cazul aplicării culorilor: nu vrei să-ți micșorezi și mai rău ochii, așa că vei avea grijă să nu aplici culoare închisă pe toată suprafața pleoapei. Alege în schimb nuanțe calde, sidefate, tonuri de bej, lila, culoarea șampaniei, etc. Evită negrul, pentru că are aceleași proprietăți ca și în cazul hainelor de aceeași culoare: micșorează. Nuanțele deschise vor reflecta în schimb lumina și vor atrage atenția asupra zonei ochilor. FFF important!!!- alege culorile complementare culorii irisului. Pentru ochi albaștri- nuanțe de maro, auriu, ochi verzi- roz, lila, iar pentru cei căprui- violet, mov. Un mic truc de care poți ține cont indiferent de culoarea ochilor este de a folosi un fard de culoare deschisă, poate chiar alb, sidefat, pe arcadă și în colțul interior al ochiului.

Următorul pas este aplicarea eyeliner-ului. Nu te speria dacă depășești conturul narural al ochiului, în acest caz este chiar recomandat. „Ochii de pisiscă” îi poți obține prin trasarea unei linii la baza genelor, iar în colțul exterior în sens ușor ascendent.

 

Poti trece la următorul pas, după părerea mea, cel mai important: clestele de gene.

 

 

 

Ai ajuns la final: mascara. Ai grijă la aplicarea corectă a rimelului, astfel încât să nu lipesti genele între ele. Efectul nu numai că este dizgrațios, dar îți va obosi ochi.

 

Trucuri extra:  
  
-folosește ca bază de machiaj un fard  de tip cremă iluminatoare, pe care îl poți aplică pe suprafața pleoapei, cât și pe arcadă  
-poți folosi un creion alb cu ajutorul căruia conturezi linia interioară a genelor de jos. 
-incălzește cleștele de gene UȘOR cu ajutorul unui feon da păr înainte de a-l utiliza. Genele vor fi mai bine definite și curbate.  
  
 Niciodată:  
-nu contura linia interioară a pleoapei cu negru, va micșora și mai rău ochii 
-nu folosi culori dark, gri, negru, tonuri fumurii. 
-nu-ți curba genele DUPA ce ai aplicat mascara, riști să le rupi 

 Spor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Let’s talk about

Noiembrie 2011
L M M M V S D
« Oct   Ian »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Make Up Blogs
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: